Εμφάνιση IMG_8687.JPG

 

Με βαρύς χαρακτηρισμούς του πρώην δημάρχου Παύλου Μοσχολιού κατά της δημοτικής αρχής που κάποιες φορές ξεπέρασαν τα όρια του πολιτικού πολιτισμού ξεκίνησε η αποψινή  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου και μονοπώλησε για αρκετή ώρα την διαδικασία .
Αφορμή στάθηκε η ενέργεια  του πρώην δημάρχου να απαντήσει στα όσα λέχθηκαν από την δημοτική αρχή στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ,στο οποίο απουσίαζε ο κ.Μοσχολιός και αφορούσαν τον απολογισμό του δήμου Αγρινίου για την περασμένη χρόνια.
Με τις φράσεις «σταματήστε τις αρλούμπες και τα ψέματα» ο κ .Μοσχολιός αμφισβήτησε τα στοιχεία που παρέθεσαν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο τόσο ο δήμαρχος Αγρινίου ,όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι τονίζοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τόσο η ενέργεια του πρώην δημάρχου να επιχειρήσει να μιλήσει για θέμα προηγούμενης συνεδρίασης ,στην οποία απουσίαζε όσο κυρίως τα λεγόμενα του προκάλεσαν την έκρηξη του δημάρχου Γ.Παπαναστασίου και των αντιδημάρχων Ν. Καζαντζή (έκανε λόγο για αντιπολιτευτική ένδεια)και Χρ. Γκούντα και τα πνεύματα προς στιγμή οξύνθηκαν.
Μάλιστα ο δήμαρχος Γ.Παπαναστασίου ζήτησε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο , ν απαντά κάποιος για θέμα προηγούμενης
συνεδρίασης,ενώ τόνισε ότι οι ακραίες εκφράσεις δεν τιμούν ούτε τους αυτοδιοικητικούς, ούτε την αυτοδιοίκηση .

Σε ότι αφορά την ουσία των λεγομένων του κ.Μοσχολιού,ο κ.Παπαναστασίου επεσήμανε πως  τα οικονομικά στοιχεία είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς των υπηρεσιών ,τα οποία για πρώτη φορά ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο.