«Ραντεβού όλοι στην καφετέρια Άρωμα Πλατεία της οικογένειας Παντελίδη.  Να γιορτάσουμε την γιορτή του Παντέλο μας. Όλοι μαζί εμείς και τα τραγούδια του για να νιώσει και ο ίδιος τη ζεστασιά εκείνης της ημέρας. Όλοι εκεί. Μόνο Παντέλος» είδαμε στο δημόσιο μήνυμα που ανήρτησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, συγγενής του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο Facebook, πριν απο μερικές ημέρες.

Η οικογένεια κάλεσε τους φίλους του τραγουδιστή για να γιορτάσουν το όνομά του την Τετάρτη 27 Ιουλίου, ανήμερα του Αγίου Παντελεήμονος και έτσι και έγινε. Απο νωρίς το απόγευμα φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, αλλά και πολοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη συγκεντρώθηκαν στην καφετέρεια » Άρωμα» και τραγούδησαν για ώρες επιτυχίες του αδικαχαμένου καλλιτέχνη. Τα τραγούδια του αντήχησαν σε όλη τη γειτονιά, ενώ η έντονη συγκίνηση έκανε την ατμόσφαιρα φορτισμένη για όλους όσους παραβρέθηκαν εκεί.

Ανάμεσα στον κόσμο, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR εντόπισε τη μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτή την εκδήλωση αγάπης για τον αγαπημένο της γιο

http://www.fthis.gr/