Αιτωλικό: Ξύλο σε αστυνομικούς από τον κλέφτη κινητού

Δεν το έβαλε κάτω ένας νεαρός Αλβανός, όταν βγήκε από ένα σπίτι στο οποίο είχε τρυπώσει για να κλέψει και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου

Δεν το έβαλε κάτω ένας νεαρός Αλβανός, όταν βγήκε από ένα σπίτι στο Αιτωλικό στο οποίο είχε τρυπώσει μέρα-μεσημέρι για να κλέψει και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου. Αντίθετα, δεν δίστασε να τους επιτεθεί με κλωτσιές και γροθιές!

Παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ο 25χρονος αλλοδαπός δεν απέφυγε τη σύλληψη μετά από επεισοδιακή πεζή καταδίωξη. Πάνω του, βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχε αρπάξει από σπίτι και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απείθεια και κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

*** Για παράνομη διαμονή στη χώρα συνελήφθη ένας 41χρονος Αλβανός από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Αγρίνιο, αλλά στην πορεία της προανάκρισης διαπιστώθηκε πως το ακριβό iphone που είχε μαζί του δεν ήταν δικό του! Το είχε κλέψει από ένα 14χρονο κορίτσι έξω από ένα κεντρικό περίπτερο περασμένο Σάββατο και αποδόθηκε στον πατέρα της ανήλικης. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου για να δρομολογηθεί η απέλασή του, αλλά για την κλοπή σχηματίστηκε δικογραφία καθώς το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο.