Ανέβασε πίεση ο Δ. Στρατούλης αλλά αποχώρησε αφού τα έψαλε στους θεσμούςΟ κ. Στρατούλης γνωστοποίησε στο Σώμα πως ένοιωσε αδιαθεσία και μετέβη στο ιατρείο της Βουλής, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υψηlή πίεση. Ο γιατρός του συνέστησε να φύγει άμεσα και να πάει στο σπίτι του να ηρεμήσει.

Λίγο τα θέματα του υπουργείου του, λίγο οι δηλώσεις του Καστέλλο και ο υπουργός αδιαθέτησε…

Πριν αναχωρήσει, στο πλαίσιο της πααρέμβασης του στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τα “έψαλλε” στους θεσμούς. «Οι δηλώσεις τους είναι αδικαιολόγητες και στην ουσία λειτουργουν εκβιαστικά για το λαό και την πατριδα. Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται μονομερής ενέργεια το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση” είπε και πρόσθεσε: “Τι θέλουν; Να έχουμε πολίτες να πεινάνε;”

«Θέλουν να πνίξουν το λαό και τη χώρα, να προκαλέσοτβ πιστωτική ασφυξία; Εκβιάζουν την κυβέρνηση. Ολοι αυτοί να ξέρουν ότι η χώρα μας δεν είναι προτεκτοράτο, μπανανία, αποικία… Εϊναι ελεύθερη, κυρίραχη και ανεξάρτητη χώρα Δεν ανεχόμαστε να μας κουνούν το δακτυλο. Η διαφορά της δημοκρατίας με τη δικτατορία είναι πως στη δημοκρατία ψηφίζουν οι λαοί… Ο λαός μας στηρίζει στην προσπάθεια και θα συνεχίσει τη στήριξη… Η κυβέρνηση αυτή δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, ούτε φαβάται, ούτε υπαναχωρεί στο πρόγραμμα της. Θα το εφαρμόσει μέχρι τέλους» τόνισε ο υπουργός και στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας την παρέμβαση του αναχώρησε για το σπίτι του.http://www.newsit.gr/