Μαζί με τις φήμες που θέλουν την να περνάει σε ένα πλάνο τριετίας για κάθε νέο iPhone, το γιαπωνέζικο website Nikkei υποστηρίζει πως τα μοντέλα του 2017 θα είναι ενσωματωμένα με κάποιο υψηλότερης απόδοσης μηχανισμό δόνησης προκειμένου να μπορεί να δημιουργεί πιο περίπλοκες δονήσεις εκεί που είναι αναγκαίο.

Η συγκεκριμένη αναφορά δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες για το νέο μηχανισμό, αλλά ακούγεται λογικό αν θεωρήσουμε πως η Apple θα προχωρήσει σε αναβάθμιση του Taptic Engine για το iPhone του 2017.

Ο νέος μηχανισμός θ’ ανοίξει δρόμο για ακόμη περισσότερες αναβαθμίσεις τόσο στο 3D Touch όσο και γενικότερα για το haptic feedback κατά τη διάρκεια αλληλεπίδρασης με την οθόνη της συσκευής.

Το iPhone 8 θα φέρει αρκετές νέες αναβαθμίσεις κι αλλαγές, όπως είναι η OLED οθόνη που θα καλύπτει τη συσκευή από άκρη σε άκρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι αναλυτές αναφέρουν πως η Apple δε θα δώσει την ονομασία 7S στο iPhone του 2017, αλλά θα περάσει κατευθείαν στο νούμερο 8.

Η φημολογούμενη αυτή συσκευή θα λέγεται πως θα έχει κι ασύρματη φόρτιση ενώ δε θα έχει το γνωστό home button ως φυσικό κουμπί.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που δε χρησιμοποιηθεί το φυσικό κουμπί home button, τότε ένας νέος μηχανισμός Taptic Engine θα δώσει την κατάλληλη δυνατότητα στους κατασκευαστές για να τοποθετήσουν ένα home button αφής, καθώς και εικονικά κουμπιά για την ένταση και τη σίγαση της συσκευής.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com