Απάντησε ο Πανόπουλος στην ανακοίνωση του Παναιτωλικού!

«Ανθρώπινο λάθος» χαρακτήρισε την λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή να ακυρώσει το γκολ του Παναιτωλικού, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος. «Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Χρειάστηκε μόνιτορ». Ο Χρήστος Πανόπουλος τονίζει πως το πρόκειται για «ανθρώπινο λάθος» του διαιτητή το κακώς ακυρωθέν γκολ του Μαρκόφσκι για τους φιλοξενούμενους. Παράλληλα, αναφέρει πως κανείς από τους Αγρινιώτες δεν διαμαρτυρήθηκε την στιγμή της επίτευξης του τέρματος και το οφσάιντ «ξεκαθάρισε» με την βοήθεια των μόνιτορ.

Αναλυτικά:

«Με εκτίμηση προς την ομάδα του Παναιτωλικού, τους παίκτες του, τους προπονητές του, τους φιλάθλους του, όπως επίσης και προς τον ιδιοκτήτη της, έχω να αναφέρω τα κάτωθι:

Ο Παναιτωλικός πέτυχε ένα δεύτερο γκολ. Από τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τη σέντρα.
Από το μόνιτορ μετά, όλοι διαπιστώσαμε ότι δεν ήτανε off side και ως εκ τούτου το γκολ ήταν κανονικό.

Αυτό ήταν το ανθρώπινο λάθος της διαιτησίας. Γιατί ανθρώπινο και μόνο ανθρώπινο είναι, όταν κανείς χρειάζεται το μόνιτορ για να δει το λάθος.

Ο Παναιτωλικός και η SKODA ΞΑΝΘΗ θα πρέπει να ξεχάσουν τη σημερινή τους εμφάνιση που δεν αποτελεί μνεία για τις ομάδες τους και το ποδόσφαιρο».