Βίντεο: Αστυνομικός στην Πάτρα σώζει άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ο αστυνομικός κατάφερε να αρπάξει τον 55χρονο κυριολεκτικά στον αέρα, περνώντας από την μία οικοδομή στην άλλη θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Ένας 55χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα επιχείρησε νωρίτερα να πέσει στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, ο 55χρονος βγήκε στο πρεβάζι του μπαλκονιού της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Μαιζώνος και απειλούσε να αυτοκτονήσει, γεγονός που προκάλεσε άμεσα την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Τελικά τον άνδρα κατάφερε να σώσει ο αστυνομικός Ανδρέας Κάππος που πρoσέγγισε το μπαλκόνι όπου βρισκόταν ο 55χρονος από γειτονική πολυκατοικία.

Ο αστυνομικός κατάφερε να αρπάξει τον 55χρονο κυριολεκτικά στον αέρα, περνώντας από την μία οικοδομή στην άλλη θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή και σώζοντας τον επίδοξο αυτόχειρα.

Η επιχείρηση διάσωσης που συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χάρη και στην έγκαιρη επέμβαση και τον συντονισμό των Αρχών

Ο αστυνομικός Ανδρέας Κάππος δεν είναι η πρώτη φορά που, αντιδρά άμεσα για να σώσει μια ζωή. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει βραβευθεί για τον επαγγελματισμό του και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, αφού έσωσε, μαζί με τον συνάδελφό του Κωνσταντίνο Πατέντα, τη ζωή ενός 17μηνου βρέφους από βέβαιο πνιγμό!