Αυτός είναι ο 67χρονος που ασελγούσε σε 10χρονη (φωτό)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας πρωτοδικώνΘεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 67χρονου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, κατηγορούμενος ότι κατά την τελευταία πενταετία προέβη επανειλημμένως σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονης.

Πρόκειται για το Νικόλαο Φλαμουρόπουλου, του Δημητρίου και της Μαρίας, ο οποίος έχει ήδη απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος».

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι πολίτες να επικοινωνήσουν με το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης (2310-388456) για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίες (εξασφαλίζεται το απόρρητο της συνομιλίας).

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης μαθήτριας. Η τελευταία εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα βίωνε κι ο τελευταίος με τη σειρά του απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές που ερεύνησαν την καταγγελία.http://newpost.gr/