Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Τα φώτα στο ΔΑΚ Αγρινίου

Το Σάββατο διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι για την Α ΕΣΚΑΒΔΕ στο ΔΑΚ Αγρινίου ανάμεσα στον ΑΛΦΑ και την Γ.Ε. Αγρινίου. Οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει με νίκες το πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα η Γ.Ε.Α. κέρδισε στο Αγρίνιο την Βόνιτσα  με 72-56 ενώ ο ΑΛΦΑ εκτός έδρας τον Αχιλλέα Νεοχωρίου με 51-74.

Μιλήσαμε με τους δυο προπονητές ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Ντίνος Καραπιπέρης(ΑΛΦΑ): Είμαστε χαρούμενοι για αυτό το παιχνίδι που έρχεται. Η ΓΕΑ είναι μια ομάδα που έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή. Έχουμε διαφορετικούς στόχους. Για εμάς είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή. Η δουλειά του προπονητή και το υλικό της ΓΕΑ είναι για κάτι παραπάνω. Καλώ τον κόσμο να έρθει να δει το παιχνίδι. Οι παίκτες είναι αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο όπως και εγώ με τον Τάσο Σταμάτη. Έξω από αυτό είμαστε φίλοι και υπηρετούμε όλοι το μπάσκετ. Θα καλέσουμε και τα παιδιά των ακαδημιών μας να έρθουν να δουν τον αγώνα και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και η ΓΕΑ.

 

Τάσος Σταμάτης (ΓΕΑ): Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες λόγω ότι συγκρούονται δυο ομάδες από την ίδια πόλη. Σεβόμαστε την ομάδα της ΑΛΦΑ και την προσπάθεια του προπονητή και των παικτών της όπως και κάθε αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε παράλληλα και κανένα. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζω να παρουσιαστούμε σοβαροί έχοντας διορθώσει τα λάθη που κάναμε παρά την νίκη μας στον αγώνα με την Βόνιτσα. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να έρθει ο κόσμος να το παρακολουθήσει.

Μιχάλης Σταμουλάκης

http://www.basket247.gr/