Βαθυαβάλι: Η πανέμορφη παραλίας της Αιτωλοακαρνανίας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Μια πανέμορφη παραλία στα όρια της γραφικής κωμόπολης Παλαιρου και πολύ κοντά στην Βόνιτσα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τρία χρόνια με την επωνυμία Βαθυαβάλι. Παρ ότι η πρόσβαση σε ορισμένα σημεία είναι δύσκολη εν τούτοις χιλιάδες επισκέπτες από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά και των όμορων νομών την επισκέπτονται και απολαμβάνουν την υπέροχη θεά την καταγάλανη θάλασσα με την απέραντη αμμουδιά.

Παράλληλα δε εκατοντάδες σκάφη ελληνικά και ξένα κατακλύζουν τον όρμο για μια βουτιά και ένα καφέ , είναι δε τόση μεγάλη η προσέλευση (των σκαφών) που τα πληρώματα τους αναγκάζονται να πλησιάζουν πολύ κοντά στην ακτή με αποτέλεσμα το λιμεναρχείο Λευκάδος(που έχει την εποπτεία της περιοχής) να επεμβαίνει πολλές φόρες.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους επισκέπτες-λουόμενους να απολαμβάνουν αμέριμνοι το μπάνιο τους , παρ ότι οι συνθήκες είναι επικίνδυνες έως απαγορευτικές για τους κολυμβητές.

Η διαδρομή για το τελικό προορισμό είναι εύκολη και πολύ πρόσβαση , πλην ορισμένων πολύ μικρών σημείων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον οποιονδήποτε να την επισκεφτεί.http://sinidisi.gr/

φωτογραφίες του Χρήστου Μπόνη από τη Eurokinissi: