“Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Αγρινίου, για τον κοπιαστικό αγώνα που έδωσαν για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Όσοι πέτυχαν τον στόχο τους, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας τους συγχαίρω θερμά και εύχομαι η επιτυχία τους αυτή  να ανοίξει στο μέλλον ορίζοντες και επαγγελματικές προοπτικές αντάξιες των προσδοκιών τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, να γνωρίζουν πως μπορεί να  χάθηκε μια ευκαιρία όμως στο χέρι τους  είναι να κάνουν μια νέα αρχή. Με επιμονή και θέληση είμαι βέβαιος πως θα πετύχουν τους  στόχους τους.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί, για τη σημαντική και σπουδαία στήριξη τους  στον διαρκή αγώνα των παιδιών τους.

Επίσης λόγω των ιδιαιτέρων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που βιώνει η χώρα μας απευθυνόμενος  συνολικά στους νέους του Αγρινίου, θέλω να τους διαβεβαιώσω πως η Δημοτική Αρχή   θα είναι  αρωγός τους και μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις στην εκπαίδευση που θα  τους επιτρέπουν να εκπληρώνουν  τους στόχους τους “.