«Δεν περίμενα τέτοιο χαμό» λέει ο αγρότης από την Κρήτη

Ο σέξι αγρότης με τα γαλάζια μάτια που αναστάτωσε ολόκληρο τον γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας και η φωτογραφία του από το συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα έγινε viral δηλώνει ότι δεν φεύγει για κανένα λόγο από το χωριό του στη Κρήτη, ενώ παίρνει στην πλάκα την ομορφιά του.

Οι φωτογραφίες του Στάθη Στιβακτάκη, του μελισσουργού από τα Βορίζια του νομού Ηρακλείου, έχουν γίνει viral με τους περισσότερους να σχολιάζουν την άγρια ομορφιά του βλέμματός του. Ο ίδιος μιλώντας στο BHMA FM είπε ότι δεν περίμενε αυτόν τον χαμό: «Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» είπε και παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του τον πειράζουν από χθες. «Ναι ναι μου λένε ότι έχει γίνει χαμός, να ‘ναι καλά τα κοπέλια» ανέφερε.

«Εγώ είχα έρθει στην Αθήνα για το συλλαλητήριο των αγροτών και πέσαμε πάνω στα μπολάκια του Τσίπρα, όπως τα λέω εγώ, τα ΜΑΤ» είπε για τα χημικά και τα δακρυγόνα στα επεισόδια της Τετάρτης. «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» τόνισε.

Τέλος, ο Στάθης Στιβακτάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να φύγει από τοχωριό του ούτε να αρχίσει ξαφνικά τις φωτογραφίσεις: «Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς».http://www.enikos.gr/