Δράσεις του ΚΚΕ σε όλη τη Αιτωλοακαρνανία.Επίσκεψη στα super market Μαρινόπουλου-Νοσοκομείο Αγρινίου

 

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ αναπτύσσει πολιτική δραστηριότητα και πρόγραμμα ομιλιών για τις πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 6 Ιούλη

Αγρίνιο:

  • Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων οργανώνει περιοδεία και ομιλία, στις 9:00 π.μ. στα καταστήματα «Μαρινόπουλος», με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή & μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Υγείας οργανώνει περιοδεία στο Νοσοκομείο Αγρινίου, στις 12:00 το μεσημέρι, με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή & μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 7 Ιούλη

Αμφιλοχία: Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας οργανώνει περιοδεία στο Κέντρο Υγείας στις 10:30 π.μ., με το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή & μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 8 Ιούλη

Ναύπακτος: Η ΚΟΒ Ναυπάκτου οργανώνει σύσκεψη, στις 6:30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος στην Κεντρική πλατεία, με ομιλητή το Δημήτρη Τζαβάρα, γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σάββατο 9 Ιούλη

Αγρίνιο: Οι ΚΟ Αγρινίου διοργανώνουν λαϊκό γλέντι, στις 9:00 μ.μ., στο προαύλιο του Παπαστράτειου Γυμνασίου.

 

Δευτέρα 11 Ιούλη

Αγρίνιο: Η ΚΟΒ ΕΒΕ οργανώνει σύσκεψη, στις 7:30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος Ι. Σταΐκου 2 (2ος Όροφος), με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 13 Ιούλη

Αγρίνιο: Η ΚΟΒ Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 7:30 μ.μ., στη γειτονιά του Αγίου Χριστοφόρου, με επικεφαλής στέλεχος του ΚΚΕ.

Παρασκευή 15 Ιούλη

Αγρίνιο: Η ΚΟΒ Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 7:30 μ.μ., στη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου, με επικεφαλής στέλεχος του ΚΚΕ.