015609

Μια βδομάδα, περίπου, μετά την τραγωδία της Σαπεκοένσε, η αεροπορική εταιρία στην οποία άνηκε το μοιραίο αεροσκάφος… θυμήθηκε να εκφράσει τη θλίψη της στις οικογένειες των θυμάτων.

Ανακοίνωση για να εκφράσει τη θλίψη της για το τραγικό δυστύχημα και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων, εξέδωσε η αεροπορική εταιρία LaMia, μια εβδομάδα μετά την τραγωδία της Σαπεκοένσε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία με τις Αρχές, προκειμένου να διασαφηνιστούν οι αιτίες του δυστυχήματος που συγκλόνισε όλον τον κόσμο.

Η ανακοίνωση: «Η LaMia εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια των επιβατών… Συνοδεύουμε στον πόνο τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την τραγωδία και εκείνων που έχουν επιζήσει, για τους οποίους προσευχόμαστε για ταχεία ανάρρωση.

Η LaMia συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με τις Αρχές για την έρευνα του ατυχήματος προκειμένου να κατανοήσουμε επαρκώς τις αιτίες της τραγωδίας. Θα σας ενημερώνουμε για τις πληροφορίες που θα προκύψουν»

sport-fm.gr