Εμφάνιση DSCN0372-1.jpg

 

 

Μία νέα σύμβαση για τη συντήρηση και την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων στους επαρχιακούς δρόμους της Αιγιάλειας υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Η υπογραφή της σύμβασης με τίτλο «Συντηρήσεις – Αποκαταστάσεις στις Επαρχιακές Οδούς Δήμου Αιγιαλείας έτους 2015», έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με την παρουσία του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου και του ανάδοχο.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, με πιστώσεις από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ501) και αφορά την αποκατάσταση επαρχιακών δρόμων του Δήμου Αιγιαλείας, με εργασίες ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και άλλων απαραίτητων εργασιών.

«Έχουμε μεγάλες ανάγκες σε Δήμους σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, όμως αρχικά προσπαθούμε εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας να εστιάσουμε τις παρεμβάσεις μας σε επείγοντα και επικίνδυνα σημεία» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος συμπληρώνοντας πως «στόχος μας είναι μέσα από τους ελάχιστους πόρους που έχουμε να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια και να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας».