Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (25.500) ευρώ ,που είχε αφαιρέσει ο δράστης

Συνελήφθη, χθες (19-3-2015) το βράδυ, στο Νεροχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το βράδυ στο Νεροχώρι, εισήλθε σε οικία, 88χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό πόσο των (25.500) ευρώ καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν στο Νέροχωρι τον 20χρονο. Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί  στον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει.

Σε έρευνα που ακολούθησε πλησίον της οικίας του 88χρονου βρέθηκε σε θαμνώδη περιοχή, το κυνηγετικό όπλο που είχε αφαιρέσει ο δράστης.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 20χρονου προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το χρηματικό ποσό των (25.500) ευρώ και το κυνηγετικό όπλο αποδόθηκε στον παθόντα.