Ο καιρός στο Σελλί Ρεθύμνου μουντός. Συννεφιασμένος. Βροχερός. Σαν να κλαίει κι ο Θεός ακόμα για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ενός παιδιού 20 ετών που δεν άντεξε την πίεση και το bullying και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του με έναν σουγιά.

«Ακόμη και η φύση πενθεί» λένε συγγενείς και φίλοι του Βαγγέλη που έχουν συγκεντρωθεί στο πατρικό σπίτι του πατέρα του στο Σελλί Ρεθύμνου για να συλλυπηθούν την οικογένεια, τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια του, που από το πρωί της περασμένης Κυριακής δεν είναι πια οι ίδιοι άνθρωποι. Δεν έχουν πια τον Βαγγέλη τους.

Το άψυχο σώμα του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων βρέθηκε σε μια βαλτώδη περιοχή κοντά στη Σχολή το πρωί της Κυριακής. Η σορός του ξεκίνησε το ταξίδι από τα Γιάννενα για την Κρήτη, όπου έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης. Κι από το λιμάνι των Χανίων, η νεκρική πομπή με το λευκό φέρετρο έφτασε στο Ρέθυμνο. Τον τόπο που θα κλείσει στην αγκαλιά του ένα παλικάρι που έφυγε νωρίς και άδικα.

newsit.gr