Μία παρουσιάστρια, ένα ζευγάρι πυτζάμες, ένα σεντόνι και 2… ιπτάμενες κότες! Τι άλλο χρειαζόταν το τρέιλερ του νέου πρωινού του Mega με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου;

 

«Όταν τους είπα ότι ξυπνάω με τις κότες, δεν εννοούσα ακριβώς αυτό». Μία και μόνη ατάκα λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να μας βάλει στον κόσμο του νέου πρωινού του Mega, το οποίο θα παρουσιάζει, με τον τίτλο «Καλημερούδια».

Η εκπομπή βρίσκεται στην τελική ευθεία και σήμερα κυκλοφόρησε το εξαιρετικά απλό τρέιλερ, που σκοπό βέβαια έχει να δείξει στον κόσμο όσο περισσότερο γίνεται το πρόσωπο της νέας παρουσιάστριας και τη νέα της δραστηριότητα στην… πολύπαθη πρωινή ζώνη.

Η ανακοίνωση του καναλιού στο επίσημο site του, λέει: «Μια ζωντανή τρίωρη πρωινή εκπομπή που αφουγκράζεται και σχολιάζει τα καλλιτεχνικά και κοινωνικά γεγονότα της επικαιρότητας. Επικοινωνεί με τους τηλεθεατές μέσω των social media και τους κάνει να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε αυτήν. Μαγειρική, μόδα, ομορφιά, υγεία και οτιδήποτε άλλο αφορά στη σύγχρονη γυναίκα αποτελούν βασικό κομμάτι της εκπομπής. Φυσικά, δε λείπουν οι συνεντεύξεις με ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές αλλά και πρόσωπα που ξεχωρίζουν μέσα από την επικαιρότητα για το έργο τους (ήρωες της καθημερινότητας). Τέλος, ένα κομμάτι που θα ενισχύσει τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα της εκπομπής είναι τα παιχνίδια που στόχο θα έχουν να διασκεδάσουν αλλά και να μοιράσουν δώρα στους τηλεθεατές».