2015030514452555

Ο Ελληνικός τελικός της eurovision μπορεί να είχε νικήτρια την Μαρία-Έλενα Κυριάκου , που θα μας εκπροσωπήσει στον 60ο διαγωνισμός στην Αυστρία, αλλά είχε ένα άλλο πρόσωπο που μονοπώλησε -κυριολεκτικά- το ενδιαφέρον. Δεν είναι άλλη από την Έλενα Παπαρίζου, που όσο εκείνη τραγουδούσε στο stage που είχε στηθεί στο «Έναστρον», δεκάδες χρήστες στων social media δημιουργούσαν μονταρισμένες εικόνες και διακωμωδούσαν την τραγουδίστρια, αναφερόμενοι για άλλη μία φορά στα κιλά της, καθώς και στη στιλιστική της επιλογή.

Βέβαια, επίκεντρο των σχολίων ήταν οι εικόνες με την Έλενα Παπαρίζου να κρατάει μία πίτα με γύρο στα χέρια, καθώς και η σύγκρισή της με την ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, λόγω κιλών!

Σχόλια στα social media:

-«Εγώ σ’ αγαπώ!!! Ένα πίτα γύρο απ´όλα το έτρωγα τώρα…»
-«Η Παπαρίζου το πάει φουλ για Ντέμης Ρούσος. Παρήγορο»
-«Αν αγαπάνε οι φίλοι της την Παπαρίζου ας της πει κάποιος να απολύσει τον στιλίστα της!!! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ…    Κάθε φορά και πιο σοκ! Η κοπελα πήρε καποια κιλά, οκ, αλλά δεν είναι χοντρή. Και με τα πριντ και τα φαρδιά που της φοράνε ειναι σαν τη θεία απο την Αμερική».
-«Είναι φυσικό να μεγαλώνει, να αλλάζει και να μην είναι όπως στα 23 της, αλλά υπάρχει τρόπος να βγαίνει σέξι και όπως πραγματικά είναι, χωρίς μπέρτες και ριχτάρια!»
-«Η μισή Ελλάδα θα την κράζει τώρα και όχι άδικα!!! Εεε μα πια έλεος!!!Καλύτερα να μην πήγαινε καθόλου αν είναι να χαλάει το όνομα της αντί να το φτιάχνει!!!Λες κ ειναι πρωταρα καθε φορα!!! Να δω τώρα πως θα το μαζέψει πάλι όλο αυτό το αρνητικό κλίμα».
-«Απογοητεύτηκα με αυτό που φόρεσε. Πραγματικά, ήταν απαίσιο,την πάχαινε,την μεγάλωνε ,τα πάντα όλα. Και το μακιγιάζ δεν μου άρεσε και τα μαλλιά. Από εμφάνιση γενικά ήταν άσχημη!».

freegossip.gr