Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου διοργάνωσαν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», «ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΡΟΣ», την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7μ.μ. στο (πρώην) κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Το βιβλίο είναι μεταφορά πρόσφατης θεατρικής παράστασης των νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και των εργαζομένων του Εργαστηρίου και το παρουσίασαν η κυρία Μαρία Παπαγεωργίου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου, η κυρία Διονυσία Σαμαντά, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και η κυρία Βασιλική Μαραγιάννη, Συμβολαιογράφος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η κυρία Μαρία Τσούτσου, ιδρύτρια και επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση εκ μέρους των τριών ομιλητριών προβλήθηκε video με αποσπάσματα από την παράσταση του έργου.

Κατά την παρουσίαση ανακοινώθηκε ότι τα κέρδη από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την αγορά καινούργιου λεωφορείου σε αντικατάσταση παλαιού, που χρειάζεται οπωσδήποτε το Εργαστήρι για τις μετακινήσεις των εκπαιδευόμενων νέων του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Χριστίνα Σταρακά, η οποία και απηύθυνε θερμό χαιρετισμό. Επίσης, παρευρέθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, φίλοι και μέλη του Εργαστηρίου.

 

Το Εργαστήρι,ευχαριστεί  για μια ακόμα φορά το κοινό του Αγρινίου για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα των νέων μας όπως, επίσης ευχαριστεί, θερμά τη διεύθυνση του ΑΧΕΛΩΟΣ TV για τη δημοσιογραφική του κάλυψη.