2015022821043287

Για την επιστροφή της στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, στο «δεύτερο σπίτι της», όπως το χαρακτηρίζει, μίλησε για πρώτη φορά η Όλγα Τρέμη σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life.

Aν και θεωρεί ότι αυτό αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία, αισθάνεται ότι είναι μια προσωπική δικαίωση, αλλά θεωρεί αυτόν που το σκέφτηκε ως άτομο με… καλπάζουσα φαντασία!

«Ναι ήταν μια προσωπική δικαίωση για μένα η επιστροφή μου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου. Τι έγινε; Αυτό που είδε όλος ο κόσμος. Εγώ, ύστερα από εννιά χρόνια, παραιτήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι το κανάλι θέλει να κάνει μια ανανέωση-πράγμα απολύτως εύκολο και θεμιτό- και επανήλθα… Αυτό».

Όσον αφορά στο παρασκήνιο της αποχώρησής της από το Mega εξήγησε: «Την απόφαση την πήρα εγώ. Μόνη μου. Αξιολόγησα τα δεδομένα, ενδεχομένως να είχε φτάσει η στιγμή της αλλαγής. Για μένα, βέβαια, δεν νομίζω ότι έφταιγα που το δελτίο δεν πήγαινε όσο καλά ήθελαν, αλλά πάντα μία παραίτηση διευκολύνει. Αν με θεωρούσα υπεύθυνη δεν θα γυρνούσα. Τότε πήρα μια ψυχρή επαγγελματική απόφαση. Αλλά στη δικαίωση δεν λέει κανείς όχι»

«Περίμενα αξιοποίηση σε άλλη θέση. Δεν μου προτάθηκε κάτι, ανεξάρτητα από το τι λεγόταν και καταλήξαμε στο απόλυτα απροσδόκητο. Να γίνει κάτι παγκοσμίως πρωτότυπο-έχει γίνει μόνο μία φορά στην Αμερική-να επιστρέψω στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα γιατί δεν έγινε διευθύντρια ειδήσεων απάντησε: «Γιατί να γίνω; Δεν έγινα ούτε… Μις Υφήλιος! Όχι, οι στόχοι μου ήταν άλλοι. Ψαχνόμουν στο χώρο των εφημερίδων ή το διαδίκτυο. Ξαφνικά ανακάλυψα ότι εκεί έχει πολύ ενδιαφέρον. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει για μένα τηλεοπτική δραστηριότητα. Αλλά με έναν τρόπο, αυτή η αλλαγή έγινε μέσα στο Mega. Μπορεί να κάνω το ίδιο πράγμα, αλλά όλα είναι πολύ διαφορετικά. Και δική μου διαφορετική προσέγγιση. Με έναν τρόπο, η ανανέωση έγινε μέσα από το ίδιο αντικείμενο και από τον ίδιο ρόλο»

Για την έλευση του Νίκου Eυαγγελάτου είπε: «Δεν έχουμε δέσει ακόμα. Η οικειότητα δεν υπάρχει ακόμα. Άμα δέσουμε ως ομάδα θα γίνει πιο διαδραστικό. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα. Θα έρθει με το χρόνο…»

Όσο για το ποια είναι η έως τώρα αποτίμηση της νέας της προσπάθειας;

«Αισθάνομαι ότι κάνω μια δουλειά. Θέλω να την κάνω καλά. Μπεν Χουρ δεν είμαι ούτε θα με βαλσαμώσουν. Μακάρι να βρεθούν νέοι άνθρωποι. Έως τώρα δεν υπάρχουν. Και να πεις ότι δεν δόθηκαν ευκαιρίες. Δόθηκαν…Έκλεισα όμορφα τον κύκλο το καλοκαίρι, γιατί δεν με νοιάζει να βγαίνω στο γυαλί.  Και πάντως αυτός που σκέφτηκε να με επαναφέρει πρέπει να έχει καλπάζουσα φαντασία. Γιατί εδώ δεν είναι που λέμε η ζωή κάνει κύκλους, είναι ότι έγινε η κατάσταση τουμπιγιόν. Είμαι όμως αισιόδοξη. Όλα θα πάνε καλά»

freegossip.gr