Αθήνα, 21.10.15 – Η εταιρεία RBS θα συμμετάσχει στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο” η οποία θα λάβει χώρα στο METROPOLITAN EXPO, το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου 2015. Η συμμετοχή της RBS, που τελεί υπό την αιγίδα τηςΕθνικής Τράπεζας, έχει στόχο την έκθεση των ταμειακών της συστημάτων σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας i-bank simple pay” της Εθνικής Τράπεζας καθώς και τα ίδια ταμειακά συστήματα σε λειτουργική συνεργασία με τα τερματικά καρτών i-bankPOS” της ίδιας τράπεζας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν επίσης:

  1. Οι νέες δυνατότητες και οι νέες συναλλαγές,  που έχουν προστεθεί στα ταμειακά τερματικά, για την εξυπηρέτηση της υπηρεσίαςπληρωμών i-banksimplespot” της Εθνικής Τράπεζας.
  2. Η λειτουργική διασύνδεση μεταξύ όλων των ταμειακών συστημάτων της RBSμε τα τραπεζικά τερματικά i-bankPOS”της Εθνικής Τράπεζας.
  3. H cloud υπηρεσία “Link4all” μέσω της οποίας, ο επαγγελματίας μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε και αν βρίσκεται όλες τις καταγεγραμμένες πληροφορίες στο διασυνδεδεμένο στην cloud υπηρεσία “Link4all” ταμειακό του σύστημα, ο τεχνικός -που έχει την ευθύνη συντήρησής του- θα έχει τη δυνατότητα να επεμβαίνει απομακρυσμένα και ο υπεύθυνος λογιστής θα μπορεί να λαμβάνει, κατ’ επιλογή του ή  προγραμματισμένα, όλα τα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται για την ενημέρωση των οικονομικών βιβλίων.