153219

Πενθεί διπλά ο Εντουάρντο Μπρίτο. Ο ξάδερφός του, που εργαζόταν ως κάμεραμαν, ήταν ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στο Μεντεγίν. Το σπαραχτικό μήνυμα του άσου του Ατρομήτου.

Συντετριμμένος είναι ο Εντουάρντο Μπρίτο και μαζί του όλη η οικογένεια του Ατρομήτου για την αεροπορική τραγωδία στο Μεντεγίν. Ο λόγος είναι πως ο ξάδερφος του ποδοσφαιριστή ήταν μεταξύ των θυμάτων.

Ο 35χρονος Ροντρίγκο Σαντάνα εργαζόταν ως κάμεραμαν και ακολουθούσε την αποστολή με το μοιραίο τσάρτερ, προκειμένου να καλύψει τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Δυστυχώς δεν κατάφερε να επιβιώσει, όπως και οι 76 από τους 81 επιβαίνοντας στην πτήση.

inner

Ο Μπρίτο ενημερώθηκε πριν την πρωινή προπόνηση του Ατρομήτου για το τραγικό συμβάν, καθώς η μητέρα του μετέφερε την είδηση πως ανάμεσα στα θύματα ήταν ο γιος της αδελφής της και ξάδελφος του.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε την οδύνη του με ένα σπαραχτικό μήνυμα μέσω social media: «Έφυγες κι εσύ, ξάδελφε! Γιατί; Χωρίς λόγια με τον πόνο θα μείνω μια ζωή. Ήξερα τα όνειρα σου. Δεν προλάβαμε όμως να τα ζήσουμε μαζί!».

sport-fm.gr