231939

Έτσι βάζουν τέλος οι ζωντανοί θρύλοι! Στο ΣΕΦ, μπροστά στο ελληνικό κοινό που τον λάτρεψε σαν Θεό όλα αυτά τα χρόνια, ο Μιχάλης Ζαμπίδης νίκησε τον Στιβ Μόξον κι έριξε αυλαία στην απίθανη καριέρα του.

Έτσι έπρεπε να αποχαιρετήσει τα… αγαπημένα του ρινγκ ο «Γκάλης» του ελληνικού Kickboxing.

Στο ΣΕΦ, μπροστά σε περίπου 7.000 κόσμο, ο Μιχάλης Ζαμπίδης έβαλε τέλος στην πλούσια καριέρα του, όπως του άρμοζε. Με ακόμα μια νίκη. Με ψηλά το κεφάλι. Με την «μαγκιά» που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της θρυλικής πορείας του.

Ο «Iron Mike» στο τελευταίο παιχνίδι του, δεν «μάσησε» ούτε απ’ την (θεωρητικά καλύτερη) κατάσταση του αντιπάλου του, ούτε απ’ τα προγνωστικά!

Παίζοντας με καρδιά και ψυχή –όπως όλα αυτά τα χρόνια, ο Έλληνας πρωταθλητής ανάγκασε τον Στιβ Μόξον να του υποκλιθεί μετά από πέντε γύρους, χάρη στην ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές του στις εξέδρες τον αποθέωσαν, τον ευχαρίστησαν και τον… συγκίνησαν όπως ακριβώς έπρεπε. Για όλα αυτά που έχει προσφέρει. Για τις χαρές που ‘χει δώσει, για τη μεγάλη «διαφήμιση» που ‘χει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα μας.

sport-fm.gr