Στο περιεχόμενο της σημερινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Θα κάνουμε την αποτίμηση του αποτελέσματος, πράγμα το οποίο εκκρεμεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγκούνης ο οποίος στο ερώτημα αν πρόκειται ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς να κάνει αυτοκριτική απάντησε:

«Κοιτάξτε ο πρόεδρος του κόμματος θα κάνει και την αποτίμηση του αποτελέσματος και την αυτοκριτική. Εγώ δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο σ’ αυτό θα το ακούσουμε σε λίγες ώρες από τον ίδιο τον κ. πρόεδρο. Πάντως η κουβέντα γίνεται για την αποτίμηση του αποτελέσματος».

Και συνέχισε ο κ. Καραγκούνης: «Νομίζω ότι εδώ είναι μία συγκεκριμένη διαδικασία, να μιλήσουν πρώτα απ’ όλα οι βουλευτές και αργότερα την Κυριακή θα μιλήσουν και τα στελέχη του κόμματος, στη λογική της αποτίμησης του αποτελέσματος και εκεί νομίζω ότι θα ειπωθούν όλα».

Στο ερώτημα αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη σημερινή συνεδρίαση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε: «Ούτε θα κρίνω, ούτε μπορώ να προτρέξω να πω τι θα πουν οι συνάδελφοι. Γι’ αυτό γίνεται η συγκεκριμένη συνεδρίαση», ενώ ερωτηθείς αν τεθεί θέμα ηγεσίας πως θα αντιδράσει ο πρόεδρος του κόμματος ο κ. Καραγκούνης τόνισε: «Είναι πολύ υποθετική ερώτηση και δεν μπορώ να απαντήσω. Πως να απαντήσω για κάτι που κανένας δεν το έχει θέσει, κανείς δημόσια δεν το έχει πει, οπότε πως να προτρέξω εγώ να απαντήσω σε κάτι που ακόμη δεν έχει ειπωθεί».

real.gr