Καταδικάστηκαν για βιασμό οι Κουβανοί, πέντε χρόνια φυλάκιση για Σεπέδα!

143830

Ένοχοι για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης σε νεαρή Φιλανδή, κατά τη διάρκεια του World League στο Τάμπερε, κρίθηκαν 5 Κουβανοί βολεϊμπολίστες. Ποινή 5 χρόνων για τον πρώην του ΠΑΟΚ, Σεπέδα.

Το σοκ στο παγκόσμιο βόλεϊ συνεχίζεται.

Σε φυλάκιση καταδικάστηκαν οι πέντε Κουβανοί βολεϊμπολίστες, για την υπόθεση βιασμού Φιλανδής, κατά τη διάρκεια τουρνουά του World League που έγινε στο Τάμπερε.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Κουβανός Ρολάντο Σεπέδα, για τον οποίο είχε ακουστεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να τον επαναφέρει στο ρόστερ του. Ο MVP του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος και αρχηγός της εθνικής Κούβας καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης, για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης, μαζί με τους Αλφόνσο Γκαβιλάν, Ρικάρντο Κάλβο (είχε συμφωνήσει για τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ) και Οσμάν Ουριάρτε.

Ο Λουίς Σόσα καταδικάστηκα σε τρία χρόνια και έξι μήνες φυλάκισης, ενώ ο μοναδικός από τους κατηγορούμενους που αθωώθηκε είναι ο Ντάριελ Άλμπο (είχε συμφωνήσει για φέτος με τον Παναθηναϊκό).

Συνολικά, στην πολύκροτη υπόθεση ενεπλάκησαν οκτώ άτομα, εκ των οποίων στους δύο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Οι υπόλοιποι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της γυναίκας, ενώ ο άλλα μέλη της ομάδας κατέθεσαν πως δεν γνώριζαν το περιστατικό.

sport-fm.gr