Κινητή Ευρυζωνικότητα από τη WIND με υπηρεσίες 4G

• Διαθέσιμες υπηρεσίες 4G στην Αττική
• πανελλαδική κάλυψη 60% το 2015
• Δωρεάν και απεριόριστη χρήση 4G data για όλους τους πελάτες WIND

Δωρεάν και απεριόριστη η χρήση data στο δίκτυο 4G της WIND για όλους τους πελάτες της, είτε είναι συνδρομητές με συμβόλαιο είτε κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας, από σήμερα και ως το τέλος Απριλίου.

Οι υπηρεσίες 4G τις WIND είναι διαθέσιμες στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, καλύπτοντας το 75% του πληθυσμού τοπικά, και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το δίκτυο 4G θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στο τέλος του 2015 η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της WIND θα φτάνει το 60% πανελλαδικά.

Έχοντας επενδύσει περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της και την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, η WIND προχωρά στη διάθεση υπηρεσιών 4G (LTE). Η εξαιρετικά ποιοτική υποδομή κορμού IP στο σταθερό δίκτυο της WIND συνδυάζεται πλέον με το LTE στην κινητή τηλεφωνία και η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της συνολική εμπειρία σταθερής και κινητής ευρυζωνικότητας (Broadband Everywhere).

Χάρη στο σύγχρονο, ασφαλές και γρήγορο «all IP» δίκτυο κορμού της WIND, που βασίζεται σε οπτικές ίνες, oι καινοτομίες της τεχνολογίας LTE μεγιστοποιούνται ώστε η «end2end» εμπειρία του πελάτη να είναι πραγματικά αναβαθμισμένη.

Αυτή η νέα εμπειρία χρήσης από το δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει πχ. τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής HD video streaming στο smartphone/ tablet του χρήστη, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το «Cloud» ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Μέσα από τα καταστήματα WIND καθώς και τα Public, η WIND διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία συσκευών LTE/4G, ώστε οι πελάτες της να έχουν την εμπειρία της κινητής ευρυζωνικότητας του 4G από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους. Προκειμένου να απολαύσουν χωρίς περιορισμούς το νέο 4G δίκτυο της WIND, η χρήση των υπηρεσιών data στο 4G είναι δωρεάν και απεριόριστη για όλους τους πελάτες της εταιρείας (συμβόλαιο, καρτοκινητή, mobile broadband), μέχρι το τέλος Απριλίου.

zougla.gr