Κουτσούμπας: Μην εμπαίζουν τον λαό με γελοία επιχειρήματα
Στην Αρκαδία περιοδεύει ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Σε δηλώσεις του κάλεσε την κυβέρνηση «να σταματήσει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με γελοία επιχειρήματα, ψηφίζοντας βάρβαρα μέτρα».

Όλη η δήλωση του κ. Κουτσούμπα:

«Οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα πρέπει να σταματήσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό, κοροϊδεύοντάς τον με γελοία επιχειρήματα, ψηφίζοντας αντιλαϊκά βάρβαρα μέτρα, τα οποία για να τα δικαιολογήσουν και για να έχουν τα εύσημα του κ. Σόιμπλε, της κ. Μέρκελ και των εταίρων τους στην ΕΕ και το ΔΝΤ, λένε μεγάλα ψέματα, αναλήθειες μπροστά στον ελληνικό λαό, που ματώνει για να κερδίζουν οι λίγοι, για να κερδίζουν οι εταίροι και πάντα ο λαός να είναι το μόνιμο υποζύγιο.

» Η αντίσταση, ο αγώνας είναι το μοναδικό μήνυμα που πρέπει να στείλει όλος ο ελληνικός λαός σήμερα, απέναντι σε μια κυβέρνηση που συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά που έχουν αρχίσει οι προηγούμενοι.»

O κ. Κουτσούμπας παραβρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του μνημείου των αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού και του διευθυντή του Λαϊκού Διδασκαλείου Πελοποννήσου Πάνου Γεωργόπουλου, στην Κερπινή Γορτυνίας.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή με ομιλία του γενικού γραμματέα στα Τρόπαια Γορτυνίας.

Newsroom ΔΟΛ