Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης παλαιάς γέφυρας στο 165ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνική Οδού Αθηνών – Πατρών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο (18-5-2016), στις 15:00 το μεσημέρι μέχρι και την επόμενη μέρα (19-5-2016) στις 07:00 το πρωί, στην  Νέα Εθνική Οδό Αθηνών –Πατρών :

•       Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Πάτρα, θα πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας από τον ανισόπεδο κόμβο Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159,000) προς την Παλαιά Εθνική Οδό μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Ανατολικού Αιγίου (ΧΘ. 172,500) όπου η κυκλοφορία θα επανέρχεται εκ νέου στη Νέα Εθνική Οδό.

•       Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,500) προς την Παλαιά Εθνική Οδο μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159,000) όπου η κυκλοφορία θα επανέρχεται εκ νέου στη Νέα Εθνική Οδό.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.