Συγχαρητήρια στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στο γήπεδο και έδωσε ώθηση στον Παναιτωλικό για τη νίκη έδωσε ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών τόνισε ότι πρέπει να πάνε βήμα-βήμα, αν θέλουν να πάνε πιο ψηλά.

«Θα αρχίσω κάπως διαφορετικά. Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ και το ευχαριστήθηκε. Είχαμε μια ομάδα που δούλεψε πάρα πολύ στο γήπεδο, ήθελε το παιχνίδι και άξια το πήρε», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν αλλάζει αυτή η νίκη τον στόχο της ομάδας: «Θα μπορούσαν να είναι άλλες οι ερωτήσεις πριν από το παιχνίδι. Γι’ αυτό θα μείνουμε στις προηγούμενες τοποθετήσεις για να είμαστε σφιχτοί και προσεκτικοί. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Βλέπετε κι εσείς ότι οκτώ-εννιά ομάδες είναι μαζί στους 18-20 βαθμούς.

Άρα, αν εμείς λέμε ότι θέλουμε να πάμε πιο ψηλά, το ίδιο δικαίωμα έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν δυο βαθμούς παραπάνω από εμάς. Επίσης, κάτι που δε θέλω να μου διαφύγει, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον διαιτητή για το δεύτερο ημίχρονο! Τονίζω, για το δεύτερο ημίχρονο».

Για τους νέους παίκτες που παίρνουν φέτος χρόνο συμμετοχής: «Κατ’ αρχήν, θα πρέπει να διευρύνουμε το ρόστερ μας μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις. Όποια παιδιά δουλεύουν θα πάρουν τις ευκαιρίες και χάρηκα πάρα πολύ που ο πιο νεαρός επαγγελματίας μας (σ.σ.: Βασιλούδης) όλα τα λεπτά που μπήκε σήμερα ήταν ενεργοποιημένος. Δούλεψε πάρα πολύ».

Για το αν υπάρχει κάτι νεότερο στα μεταγραφικά: «Αν πάρουμε κάποιον παίκτη, να χαρούμε εκείνη τη στιγμή γιατί τον πήραμε. Υπάρχει κάτι κοντά, αλλά όχι τελειωμένο».

Για τον Βιγιαφάνιες που αντικαταστάθηκε δείχνοντας να έχει τραυματιστεί: «Όχι, είναι εντάξει. Είχαμε ενδοιασμούς και να αρχίσει το παιχνίδι γιατί έρχεται από ένα τραυματισμό που τον άφησε έξω από τέσσερις προπονήσεις. Ωστόσο, πρέπει να πω ότι το ιατρικό τιμ έκανε πολύ καλή δουλειά και τον επανέφερε γρήγορα. Είχε μια κόπωση, τίποτε άλλο».

Για το τι αντίκτυπο μπορεί να έχει η σημερινή νίκη, όσον αφορά τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια: «Είναι μία νίκη που τη θέλανε πολύ τα παιδιά για να φύγουν από τη θέση που ήμασταν και ενδεχομένως θα μας συνοδέψει με καλύτερο ηθικό στο επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε περισσότερα στο: Ματζουράκης: «Βήμα-βήμα» | Superleague & Παναιτωλικός | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook