Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρες του Τμήματος Ασφαλείας του Α.Τ. Ναυπάκτου, πραγματοποίησαν σήμερα  έρευνα σε κατάστημα και δύο αποθήκες του ιδίου ιδιοκτήτη, στην περιοχή Νιοκαστρίτικα (Λυγιάς) Ναυπάκτου και διαπίστωσαν την ύπαρξη του ξενοδοχειακού εξοπλισμού που είχε κλαπεί από το Ξενοδοχείο «ΔΑΣΟΣ» στο Παλαιοξάρι Δωρίδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, ενώ η κλοπή είχε γίνει από καιρό η καταγγελία από τον ιδιοκτήτη του ή αντιπρόσωπό του έγινε μόλις χθες (19/8/2015) και αυτό κινεί περισσότερες υποψίες ως προς τον αριθμό των δραστών…

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, έδρασαν αστραπιαία όταν έγινε η επίσημη καταγγελία και αξιοποιώντας τις πληροφορίες τους, δεν άργησαν να φθάσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Βέβαια, υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτηματικά ως προς τους εμπλεκόμενους δράστες και τον τρόπο που έγινε η αφαίρεση και μεταφορά του εξοπλισμού από το Ξενοδοχείο στις αποθήκες….

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου η αξία του εξοπλισμού αγγίζει τα 65000Ευρώ

Να θυμίσουμε   πως το «ΔΑΣΟΣ τον τελευταίο καιρό ήταν κλειστό, για οικονομικούς λόγους…

Ο ιδιοκτήτης των αποθηκών συνελήφθη ενώ ενημερώθηκε και  ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου….

Προανάκριση, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες,  διενεργεί το Α.Τ. Ναυπάκτου και πιστεύεται πως σύντομα θα υπάρξουν  αρκετά νέα στοιχεία……http://astronafpaktos-news.blogspot.gr/