Μεσολόγγι-Ανέλαβαν υπηρεσία οι επικουρικοί γιατροί – Πληθώρα αιτήσεων για τις 4 θέσεις μονίμων – Καταρτίστηκε ο Πίνακας Μοριοδότησης του λοιπού προσωπικού

 

Τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων και της πολιτικής βούλησης για τη στελέχωση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου είναι πλέον ΟΡΑΤΑ. Μετά τον διορισμό για δύο (2) χρόνια του επικουρικού παιδιάτρου, ανέλαβαν ήδη υπηρεσία, επίσης για δύο (2) χρόνια οι παρακάτω επικουρικοί γιατροί: ένας (1) μικροβιολόγος, ένας (1) παθολόγος και ένας (1) αναισθησιολόγος.

Για τις θέσεις των τεσσάρων (4) μονίμων γιατρών έχουν υποβληθεί συνολικά 21 αιτήσεις, ήτοι: για τις θέσεις των δύο (2) παθολόγων υποβλήθηκαν εννέα (9) αιτήσεις, για τη μία (1) θέση του καρδιολόγου δέκα (10) αιτήσεις και για τη μία (1) θέση του νεφρολόγου δύο (2) αιτήσεις.

Τέλος να ενημερώσουμε ότι καταρτίστηκε ο Πίνακας Μοριοδότησης πρόσληψης προσωπικού για ένα (1) χρόνο των δύο (2) θέσεων Δ.Ε. Χειριστών Μηχανημάτων και μίας (1) θέσης Τ.Ε. Ραδιολογίας – Τεχνολογίας, οι οποίοι σύντομα θα τοποθετηθούν.

Υπάρχουν και καλές ειδήσεις λοιπόν στον πολύπαθο χώρο της υγείας! Συνεχίζουμε…  

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Π. Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου και

Μέλος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας