Ο Μπραντ Πιτ, μετά το πρώτο Όσκαρ του ως παραγωγός για το «12 Χρόνια Σκλάβος» του Στιβ Μακ Κουίν και λίγο πριν τον δούμε στο «The Big Short» στο πλάι των Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρίστιαν Μπέιλ, δείχνει να προσέχει τα βήματά του, που πλέον μοιάζουν πιο στιβαρά και με περισσότερο θάρρος.

Αυτή τη φορά θα εμπιστευτεί -για δεύτερη φορά- την τύχη του στα χέρια της συζύγου του, Αντζελίνα Τζολί, η οποία, μετά τη «Γη Από Αίμα και Χρυσάφι» που ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ξενόγλωσσης ταινίας και τον πρόσφατο «Αλύγιστο» (που απέφερε περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως), επιστρέφει με το «By The Sea».Η ιστορία τοποθετημένη στην Γαλλία του ’70 αφηγείται την ιστορία της Βανέσα, μιας χορεύτριας και του συζύγου της, Ρόλαντ, Αμερικάνου συγγραφέα, με τον οποίο ταξιδεύει στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους.

Δείτε παρακάτω το making of της ταινίας με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να μιλά για τη ζωή και την εμπειρία του γάμου.

Στην ταινία που έχει ημερομηνία εξόδου στις 10 Δεκεμβρίου 2015, η Τζολί συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ, τη Μελανί Λοράν και τον Μελβίλ Πουπό.

«Αυτό το ταξίδι με άφησε άφωνη»

Παράλληλα με τα γυρίσματά της, η πάντα ενεργή και πολιτικοποιημένη Τζολί κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει τους πρόσφυγες σε Συρία και Ιρακ, μετά από επίσκεψή της σε περιοχές του Ιρακ στις αρχές του Ιανουαρίου, γράφοντας τις εμπειρίες της σε άρθρο των New York Times.

Ενδεικτικά έγραψε: «Για πολλά χρόνια επισκεπτόμουν καταφύγια και κάθε φορά, καθόμουν και άκουγα τις ιστορίες των προσφύγων εκεί. Προσπαθούσα να δίνω θάρρος. Ομολογώ οτι στο τελευταίο αυτό ταξίδι, έμεινα άφωνη».Μητέρα και η ίδια έξι παιδιών, η Τζολί ζητάει «περισσότερη προσοχή σε χώρες που την έχουν ανάγκη», καλώντας την παγκόσμια κοινότητα «να βρεί ένα δρόμο προς την ειρήνη στις χώρες αυτές της Μέσης Ανατολής, ανασταίνοντας ξανά τις πόλεις-φαντάσματα της Συρίας».

ΠΗΓΗ: cinemag.gr