Μετά την Ύδρα και την Πάρο, ο Νίκος Αλιάγας βρέθηκε στο Μεσολόγγι και κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και την μητέρα του Χαρούλα. Ο ίδιος μάλιστα, την απαθανάτισε με φόντο την εντυπωσιακή θάλασσα του Μεσολογγίου και ανέβασε τη φωτογραφία της στο Instagram.

 

“Η γυναίκα με το καπέλο ερχόταν σε αυτήν την παραλία, από τότε που ήταν παιδί. Κοιτούσε τον ορίζοντα και ονειρευόταν ταξίδια. Σε μια άλλη ζωή, σε έναν άλλο κόσμο. Ο χρόνος είναι μια ασυμμετρία που έρχεται σε εμάς σαν το κύμα των αναμνήσεών μας. Η γυναίκα με το καπέλο δεν νοσταλγεί κάτι, αλλά οι μνήμες δεν την εγκαταλείπουν. Τα μελτέμια φωνάζουν, αλλά οι λέξεις αντηχούν μέσα μας. Η γυναίκα με το καπέλο είναι η Χαρούλα, η μητέρα μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Δεν παρέλειψε βέβαια, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και άλλες όμορφες στιγμές, όπως το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου, αλλά και η βόλτα στο ψαράδικο του παιδικού του φίλου. Φωτογραφίες με έντονα στοιχεία παράδοσης και ελληνικό χρώμα, που μαγεύουν τους ξένους. Άλλωστε, εκείνος, κάθε καλοκαίρι είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό…