«Μετάνιωσα πικρά, αλήθεια… Δεν θέλω να στενοχωρώ τους “εκλεκτούς” μου φίλους στη showbiz», γράφει, μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπαλατσινού και «καρφώνει» τους επικριτές της!

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας ήταν η κριτική που δέχθηκε από εκπομπές, όπως οι «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» και «Λόγω TiVis» (η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε ακόμα και… λεξικό on air), επειδή σε πρόσφατη συνέντευξή της, χρησιμοποίησε λέξεις όπως οι «βολονταρισμός» και «ντετερμινισμός».

«Αγαπημένη showbiz, δεν θα ξαναπώ δύσκολες λέξεις», είναι ο τίτλος του κειμένου που «ανέβασε» η Τζένη στο blog της και, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια ταπεινή συγγνώμη. Δεν θα ξανά χρησιμοποιήσω δύσκολες λέξεις … Μετάνιωσα πικρά, αλήθεια… Δεν θέλω να στενοχωρώ τους «εκλεκτούς» μου φίλους στη showbiz και ξέρω τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα για να δείξω την ειλικρινή μου μεταμέλεια».

Με δηκτικό τρόπο, η παρουσιάστρια τονίζει πως πλέον θα τηρεί τον… 10λογο της σωστής τηλεπερσόνας και απαριθμεί:

«Θα μιλάω μόνο για πλαστικές και για το πιο αποτελεσματικό botox.
Θα φροντίσω να έχω εμπεριστατωμένη άποψη για τα υαλουρονικά.
Για την κρέμα που με κρατάει για πάντα νέα.
Για την τρέσα μου και την στενή σχέση που έχω μαζί της.
Για το πως μπορεί μία μεσήλικας με 3 παιδιά να διατηρείται αδύνατη.
Θα ρίχνω πυρά σε οποιαδήποτε “τηλεάνθρωπο” υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρξει μετά από εμένα.
Θα μιλάω για την ψυχανάλυση που κάνω.
Για τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια.
Για το «εφιαλτικό» κυνήγι των παπαράτσι.
Για τον άντρα που θέλω να έχει “χιούμορ”».

«Θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να εξηγήσω με απλό τρόπο τον βολονταρισμό και το ντετερμινισμό: κάνω τα πάντα να έχω ωραία πλούσια μαλλιά… το επιδιώκω και δουλεύω πολύ για αυτό, είναι στοίχημα για μένα… (δλδ. βολονταρισμός) αλλά δεν μπορώ να προβλέψω τα 7 μποφόρ του Αυγουστιάτικου Αιγαίου που μπορεί να μου πάρουν την τρέσα μακριά, στο έλεος του Αιόλου… (δλδ. ντετερμινισμός)», καταλήγει.

Πηγή: star.gr