Οι αποφάσεις της Τακτικής συνεδρίασης της ΕΣΚΑΒΔΕ

 

 

Συνήλθαν, σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 ώρα 17:00 π.μ. στα Γραφεία της ΕΣΚΑΒΔΕ, τα μέλη του Δ.Σ. σε Τακτική Συνεδρίαση, προκειμένου να αποφασίσουν για τα τρέχοντα θέματα της Ένωσης.Παρόντες οι : Νικάκης Κώστας, Τσώνος Στράτος, Γιώτης Μάκης, Μπέστιας Γιώργος, Σταυρόπουλος Σταμάτης, Χατζής Βασίλης και Σερέτης Γρηγόρης.

Αφού υπήρχε απαρτία άρχισε η συνεδρίαση:

1. Υπογράφηκαν τα πρακτικά του προηγούμενου Δ.Σ.

2. Έγινε ενημέρωση επί της αλληλογραφίας.

3. Έγινε οικονομική ενημέρωση και εγκρίθηκαν όλες οι μέχρι σήμερα δαπάνες. Δόθηκε έμφαση στις οφειλές των Σωματείων που αφορούν αιτήσεις μεταγραφών- εγγραφών – αυτοκόλλητων υγείας και δόθηκε εντολή στον Ταμία να εκταμιευτούν οι οφειλές μέχρι την έναρξη των Πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας και μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2015 να γίνει εξόφληση των αυτοκόλλητων υγείας.

4. α)Έγινε συζήτηση για την πορεία των ηλικιακών Πρωταθλημάτων.

β)Έγινε ενημέρωση για την έγκριση από την Ε.Ο.Κ. του νέου Σωματείου Α.Ο.

ΚΕΡΚΥΡΑΣ «2015».

5. Αποφασίστηκε να κληθεί σε έγγραφη απολογία εντός πενθημέρου από λήψης του παρόντος Πρακτικού το μέλος του Δ.Σ. ΕΣΚΑΒΔΕ κ. ΜΥΖΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ για όσα συvέβηκαν στον αγώνα ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων Β.Α.Ο. ΑΡΤΑΣ – Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (3/10/2015).

6. Συζητήθηκε το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και ενημερώθηκαν τα μέλη για την πρόταση του κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠ. (Προέδρου ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ) να αναλάβει την οικονομική στήριξη του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Ε.Ο.Κ. που θα γίνει στον Αστακό από 26/12/2015 μέχρι και 29/12/2015.

7. Με βάση υπάρχοντα έγγραφα και με όσα αναφέρονται σε sites έγινε ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον Σ.Ε.Δ.Κ.Β.Δ.Ε.. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

8. Καλούνται τα Σωματεία ΕΣΚΑΒΔΕ που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία (Γ.Σ.Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ και Α.Γ.Σ.Ι.) να αποστείλουν μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015στην ΕΣΚΑΒΔΕ, κατάσταση των ατόμων που θα καλύπτουν τη γραμματεία των εντός έδρας αγώνων των. Αφού δεν υπήρχε άλλο θέμα έληξε η συνεδρίαση

Μιχάλης Σταμουλάκης

http://www.basket247.gr/