550_334_215792

Πολλές celebrities βρήκαν τον έρωτα στα μάτια ενός μικρότερου άντρα και το έζησαν αν και κάποιες φορές έληξε άδοξα…

Mariah Carey και Nick Cannon

Ένας γάμος που έσβησε μαζί με το 2014 και βρήκε την τραγουδίστρια σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τα δέκα χρόνια διαφοράς τους δεν κατάφεραν να εξατμιστούν και οι δυο τους εδώ και μερικούς μήνες κοιμούνται σε διαφορετικά σπίτια. Ένας έρωτας μεγάλος και ένας γάμος που έμεινε στην ιστορία.

Madonna και Timor Steffens

Εντάξει, τα λόγια όταν μιλάμε για τις σχέσεις της τραγουδίστριας είναι περιττά. Ο χωρισμός της από τον κατά 29 χρόνια μικρότερό της Timor Steffens υπολογίζεται στον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς. Γενικώς βέβαια η Madonna έχει μία ιδιαίτερη εκτίμηση στους νεαρούς άντρες και μέχρι στιγμής έχει μείνει πιστή στην προτίμησή της αυτή.

Jennifer Aniston και John Mayer

Μπορεί τώρα να είναι φουλ ερωτευμένη με τον Justin Theroux, αλλά η Jennifer Aniston υπήρξε ζευγάρι με τον μουσικό John Mayer ακόμη και αν αυτός ήταν οχτώ χρόνια μικρότερός της.

Shakira και Gerard Piqué

Η τραγουδίστρια τον περνάει δέκα χρόνια και όχι απλώς τα έχουν βρει οι δυο τους, αλλά πριν από λίγο καιρό καλωσόρισαν και το δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Ποιος είπε, λοιπόν, πως οι μικρότεροι άντρες δεν μπορούν να σταθούν αντάξια στο πλευρό μίας μεγαλύτερης γυναίκας;

Cameron Diaz και Justin Timberlake

Πριν από την Britney Spears, στη ζωή του τραγουδιστή υπήρχε η νιόπατρη και η κάπως μεγαλύτερή του Cameron Diaz. Μία σχέση που δεν άντεξε, αφού όπως έδειξε το μέλλον τους, το άλλο τους μισό κρυβόταν κάπου αλλού.

Demi Moore και Ashton Kutcher

Ένας έρωτας μεγάλος που δεν κοίταξε τα δεκαπέντε χρόνια που υπήρχαν ανάμεσά του. Η ηθοποιός δυσκολεύτηκε αρκετά να ξεπεράσει το χωρισμό τους (ενώ βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά ενός μικρότερου άντρα) και ο Ashton είναι πλέον… μπαμπάς.

Sandra Bullock και Ryan Gosling

Πάνε χρόνια που οι δύο ηθοποιοί… έβγαιναν. Κατάφεραν να μείνουν περίπου δύο χρόνια μαζί, αλλά τελικά άλλο ένα άδοξο τέλος καταγράφτηκε στις σχέσεις της showbiz. Ομολογούμε, πως δεν είχαμε καταλάβει πως η Sandra Bullock είχε γεννηθεί 16 χρόνια πριν από τον Ryan.

queen.gr