Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Βαρουφάκης κάθεται στα έδρανα της Βουλής περιμένοντας να ξεκινήσει η  Ώρα του Πρωθυπουργού, Αθήνα, Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντά στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί σχετικώς με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τις οποίες επεξεργαζόταν το plan B της κυβέρνησης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να αντισταθεί και σχολίασε το στιλ του πρώην υπουργού Οικονομικών σε μια προσπάθεια να τον υπερασπιστεί στη Βουλή.

«Ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να έχει κάνει λάθη, όπως όλοι μας. Μπορεί να έχει ευθύνες. Μπορείτε να τον κατηγορείτε όσο θέλετε για το πολιτικό του σχέδιο για τις δηλώσεις που έκανε για το ότι δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα και για το ότι πηγαίνει και κάνει διακοπές στην Αίγινα.

Μπορείτε να τον κατηγορείτε γι΄αυτά δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είναι λαμόγιο όμως! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι έκλεβε τα λεφτά του ελληνικού λαού! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είχε σχέδιο μυστικό να οδηγήσει τη χώρα στα βράχια!» είπε ο πρωθυπουργός στην απάντηση του προς τη Φώφη Γεννηματά.

866202_var (1)

Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ/ΜΠΕ ΟΡΕΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

aixmi.gr