Πάτρα: Κινητοποίηση απο γιατρούς και φορείς για το κοριτσάκι που τρεφόταν  μόνο με...πατάτες - Συγκίνηση για το δράμα της οικογένειας Έκπληκτοι άκουσαν τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες ζει η οικογένεια

Οι γιατροί και οι τοπικοί φορείς της Πάτρας κινητοποιήθηκαν προκειμένου να μπορεί να τραφεί σωστά ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών, που νοσηλευόταν μέχρι χτες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Κατά την ενημέρωση της μητέρας πριν πάρει το κοριτσάκι εξιτήριο, οι γιατροί συνέστησαν να έχει το παιδί το επόμενο διάστημα μία διατροφή πλούσια σε κρέας, προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά η ανάρρωσή του.

Εκπληκτοι ωστόσο την άκουσαν να λέει ότι δεν έχει την δυνατότητα να εξασφαλίσει στο κοριτσάκι κάτι παραπάνω από πατάτες, λόγω της μεγάλης οικονομικής της δυσχέρειας.

Αμέσως,όπως αναφέρει και το ethnos κινητοποιήθηκαν τόσο οι ίδιοι όσο και ο σύλλογος «Φωτεινό Αστέρι» που στηρίζει άπορες οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και ο οποίος πρόκειται να μεριμνήσει για την παροχή των τροφίμων που απαιτούνται.

thebest.gr