1227890

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν αξίζει η Εθνική μας να έχει δύο βαθμούς και ότι θα πρέπει οι διεθνείς μας να τα δώσουν όλα για να ανατραπούν τα δεδομένα.

Στην ατυχία απέδωσε την ισοπαλία με την Ουγγαρία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο 23χρονος στόπερ τόνισε πως δεν αξίζουν στην Εθνική μας οι δύο βαθμοί που έχει μαζέψει έως τώρα, καθώς και ότι οι διεθνείς πρέπει να τα δώσουν όλα για να ανατραπεί η κατάσταση. Επίσης, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε εκτός έδρας.

«Δώσαμε το 100% στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Η Εθνική έδειξε ότι είναι εδώ με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Παλέψαμε, πήραμε την ισοπαλία και θα δούμε στη συνέχεια τι θα κάνουμε. Δεν μπορώ να πω τι δεν κάναμε καλά, αλλά σημασία έχει πως τα δώσαμε όλα. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε, να είμαστε όπως ήμασταν σήμερα, να τα δίνουμε όλα και να μαχόμαστε.

Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και στα 90 λεπτά, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Δε μας αξίζει να έχουμε δύο βαθμούς, αλλά η ζωή συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στα Νησιά Φερόε και ελπίζουμε να κάνει κάποια γκέλα και η Ουγγαρία, που μετά την έχουμε στην έδρα μας», είπε, αρχικά, στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να πει τι πρέπει να περιμένουν οι Έλληνες φίλαθλοι στη συνέχεια. «Δεν μπορώ να πω τι να περιμένουν, αν θα νικήσουμε ή θα χάσουμε, παρά μόνο ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την Εθνική Ελλάδας», ήταν η απάντησή του.

gazzetta.gr