Περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού αυτή την στιγμή μπροστά στηνπαραλία της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα.
    Το μικρό παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που έπεσε στο νερό, με αποτέλεσμα να πιει πολύ νερό. Αμέσως κόσμος που ήταν δίπλα το έβγαλε αναίσθητο έξω και αυτή την στιγμή αφού του αφαιρέθηκε το νερό από τους πνεύμονες, σε καλύτερη κατάσταση, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσκολη αναπνοή, περιμένουμε όλοι να έρθει το ασθενοφόρο από το Αγρίνιο (πάνω από μία ώρα). Ασθενοφόρο από τον Αστακό αρνητική απάντηση. Δεν υπάρχειβάρδια οδηγού………..
 

       Το Κ.Υ. Μύτικα κλειστό μιας και θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ώστε να τύχει το περιστατικό σου μία από τις μόνο πέντε ημέρες το μήνα που εφημερεύει.
     Το παιδάκι αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο Κ.Υ. Μύτικα που άνοιξε από το νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να του δοθεί οξυγόνο. Πολύς κόσμος αυτή την στιγμή συγκεντρωμένος αναμένει το ασθενοφόρο.
    Η γύμνια του τομέα της υγείας στην περιοχή μας μπροστά στα μάτια μας.
 
        Συγχαρητήρια στο ζευγάρι αλλοδαπών γιατρών, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στο παιδάκι και αν δεν ήταν αυτοί τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστα. Οι άνθρωποι παραθέριζαν στον Μύτικα και έτυχε να βρίσκονται στο κέντρο του Μύτικα.
 
http://mytikaspress.blogspot.gr/
http://xiromeronews.blogspot.gr/