Πρέσβης των Τοπικών Προϊόντων Αριστείας το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Συμμετοχή στη σπουδαία 31η Regata Μπρίντιζι – Κέρκυρα

 

epi-epimelitirio-640x3361

Σε μια ακόμη δράση προώθησης τοπικών προϊόντων αριστείας θα λάβει μέρος το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Μπρίντιζι της Ιταλίας στις 05 & 06 Ιουνίου 2016,  στα πλαίσια της  31ης Regata Μπρίντιζι – Κέρκυρα.

Η 31η Regata Μπρίντιζι – Κέρκυρα αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό και  τουριστικό γεγονός που λαμβάνει χώρα την καλοκαιρινή περίοδο σε ολόκληρη την Αδριατική και το Ιόνιο. Αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες ιστιοπλοϊκά πληρώματα που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα από όλα τα κράτη της Αδριατικής & του Ιονίου καθώς και για χιλιάδες τουρίστες από όλη την Ιταλία.  

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ως μέλος της Assonautica Mediterannea, στα πλαίσια της δράσης Villagio Assonautica  Cambusa Mediterannea (Το χωριό της Assonautica), θα συμμετάσχει  και θα εκθέσει τα Τοπικά Προϊόντα Αριστείας , αναδεικνύοντας την πλούσια ποικιλία,  την διατροφική αξία και την υψηλή ποιότητα των  προϊόντων  που παράγονται και τυποποιούνται  στο νόμο Αιτωλοακαρνανίας.

Όλες οι επιχειρήσεις μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση,  στο τηλ: (+30)26410 – 74531.