Εμφάνιση IMG_6795.JPG

Με ταχύτατους ρυθμούς και οργανωμένο σχέδιο δράσης προχωρά ο Δήμος Αγρινίου στην κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία στις υποδομές σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου.
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την οποία συγκάλεσε ο γενικός γραμματέας του δήμου κ.Δημήτρης Τζιώλης και στην οποία συμμετείχαν οι τεχνικοί και οι γεωπόνοι του Δήμου Αγρινίου.
Οπως αποφασίσθηκε κλιμάκια στελεχών των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου θα επισκεφθούν εκ νέου όλες τις πληγείσες περιοχές και θα καταγράψουν με ακρίβεια κάθε ζημιά πού υπέστησαν οι υποδομές αλλά και το περιβάλλον ενώ στη συνέχεια θα συνταχθούν τα τεχνικά δελτία των παρεμβάσεων που χρειάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών .
Τα τεχνικά δελτία θα αποσταλούν μέσω της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες προκειμένου να χρηματοδοτηθούν .Μιλώντας στο agriniotimes gr ο κ. Τζιώλης επεσήμανε ότι από την πλευρά των υπηρεσιών γίνεται σοβαρή δουλειά ώστε η τελική πρόταση να είναι ρεαλιστική και κοντά στην πραγματικότητα ώστε να ειναι αξιόπιστη και χωρίς υπερβολές.

Αυτή την ώρα είπε ο κ.Τζιωλης δεν μπορεί να εκτιμηθεί το συνολικό χρηματικό ύψος της πρότασης κάτι που αναμένεται να γίνει με τη σύνταξη των τεχνικών δελτίων.