Γενικώς ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον Ben Affleck ου μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με την νταντά των παιδιών του, η σύζυγός του Jennifer Garner τον πέταξε κυριολεκτικά έξω από το σπίτι βάζοντας μπροστά για διαζύγιο.

Μία έτρεχε στην νταντά στην οποία πλήρωνε όλα τα έξοδα μία πίσω στην  Garner ζητώντας συγχώρεση, δείχνοντας ότι και ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει.

Και παρά το γεγονός ότι η Garner τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται λαμπερή και ανανεωμένη, ο Ben δεν είναι και στην καλύτερή του φάση, και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα και το τελευταίο του κατόρθωμα.

Όπως λοιπόν, δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται από την Daily Mail, ο star «χτύπησε» ένα… τεράστιο tattoo στην πλάτη, το οποίο απεικονίζει έναν δράκο.

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι το tattoo αυτό το είχε από τον Ιούλιο, ή τουλάχιστον τότε το είχε ξεκινήσει, την περίοδο δηλαδή που χώρισε από την Garner, σύμφωνα με το queen.gr.

Oι κοντινοί του άνθρωποι πάντως ανησυχούν ότι έχει αρχίσει και τα… χάνει, με την Jennifer να παρακολουθεί από απόσταση και να μένει ουσιαστικά αμέτοχη. Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για κρίση μέσης ηλικίας, και μία προσπάθεια να κάνει μία νέα αρχή.

Πάντως σύμφωνα με την Daily Mail, ο σταρ έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά της Sienna Miller που μόλις χώρισε από τον άπιστο σύντροφό της, ενώ και η ίδια έχει τον τίτλο της αντροχωρίστρας καθώς ήταν η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του Jude Law.