082114

Έντονη η φημολογία από το εξωτερικό πως η ΑΕΚ κινείται για τον Κάρλος Αρόγιο, αλλά από πλευράς ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Ειλημμένη, πάντως, η απόφαση για απόκτηση γκαρντ.

Την είδηση της αποχώρησης του Κάρλος Αρόγιο από τη Γαλατάσαραϊ λόγω των πολλών οφειλών της τουρκικής ομάδας προς τον Πορτορικανό γκαρντ, ήρθε να ακολουθήσει φημολογία πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτησή του. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται για την ώρα από την ΚΑΕ, αν και είναι ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός πλέι μέικερ.

Η ΑΕΚ είχε εξετάσει τον Μάλκολμ Άρμστεντ της Κρκα, ωστόσο το θέμα του 26χρονου «κόλλησε» στο ότι η ομάδα του ήθελε να τον κρατήσει για μερικές επιπλέον μέρες.

Περιττό να ειπωθεί πως σε περίπτωση απόκτησης του Αρόγιο, έστω και στα 36 του, η «Ένωση» ισχυροποιείται αφάνταστα. Ο πρώην ηγέτης της Γαλατάσαραϊ έχει το επιπλέον ατού πως γνωρίζει άριστα τους Ποπς Μενσά Μπονσού και Μαλίκ Χέρστον από τη συνεργασία τους στην τουρκική ομάδα πέρσι. Φέτος ο Αρόγιο είχε 14,1 πόντους, 4,7 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με την ομάδα της Πόλης.

sport-fm.gr