Η γοητευτική δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη

Mια νέα, σκανδαλώδης σχέση έρχεται να προκαλέσει σεισμό στην εγχώρια δημοσιογραφία και τη showbiz. Το νέο ζευγάρι, όπως λένε έγκυρες πηγές, στο χώρο των media αποτελούν οι δημοσιογράφοι, Μανώλης Καψής και Αμέλια Αναστασάκη. Και είναι σκανδαλώδης ακριβώς γιατί οι δυο δημοσιογράφοι φαίνεται πως ήρθαν παραπάνω κοντά από όσο θα έπρεπε. Η πρώτη επαφή του 60χρονου δημοσιογράφου με την γοητευτική Αμέλια έγινε πριν από λίγους μήνες στα κεντρικά του Mega Channel. Η Αμέλια Αναστασάκη πήγε στο κανάλι για να ζητήσει δουλειά. Το ραντεβού με τον Μανώλη Καψή κλείστηκε και εκεί η Αμέλια του εξήγησε ότι αποτελούσε όνειρο ζωής για εκείνη να δουλέψει στο Μεγάλο Κανάλι. Ο κ. Καψής γοητεύτηκε από την παρουσία της και την προσέλαβε στην δημοσιογραφική του ομάδα.

 

Όμως η σχέση τους, από επαγγελματική δεν άργησε να γίνει και προσωπική και μάλιστα, πολύ προσωπική. Όπως όλα δείχνουν, η όμορφη ξανθιά δημοσιογράφος υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου που διέλυσε τον γάμο του 60χρονου κ. Καψή με την πρώην πια γυναίκα του Σοφία που μετρούσε 30 ολόκληρα χρόνια. Όχι πέντε ή δέκα αλλά 30! Κάτι που δεν εμπόδισε τον γνωστό δημοσιογράφο να αφήσει μια ωραία πρωία το σπίτι που μοιραζόταν με την πρώην του σύζυγο και να μετακομίσει στο διαμέρισμα που νοίκιασε η ωραία Αμέλια στο Παλαιό Ψυχικό για να απολαύσουν ανενόχλητοι τη σχέση τους. Βεβαίως το γεγονός αυτό είχε άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία της Σοφίας Καψή που είδε το γάμο της να καταρρέει μπροστά στα μάτια της μετά από 30 χρόνια. Ουσιαστικά γκρεμίστηκε μια ολόκληρη ζωή σε μια στιγμή και μαζί του όλα της τα όνειρα για τα καπρίτσια του πρώην συζύγου της.

Μανώλης Καψής, Διευθυντής ΜΕGA

Μανώλης Καψής, Διευθυντής ΜΕGA

Και η Αμέλια Αναστασάκη όμως προέρχεται από έναν διαλυμένο γάμο καθώς υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη με τον οποίο χώρισε το 2014. Από τότε προχώρησε τη ζωή της όμως η πιο σοβαρή σχέση της φαίνεται να είναι αυτή με τον κ. Καψή. Το γεγονός πως είναι και οι δυο δημοσιογράφοι και δούλευαν μέχρι πρότινος μαζί σίγουρα συνέβαλε στο να έρθουν κοντά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το νέο ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερές περιπτύξεις στην Τζια πριν από κάποια Σαββατοκύριακα. Ο “μεγάλος” δημοσιογράφος, όπως είναι γνωστό διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί όπου περνούσε τα καλοκαίρια του με τη Σοφία. Πλέον στις βόλτες του στο νησί θα κρατάει το χέρι της κ. Αναστασάκη. Ο κόσμος που τους συνάντησε στην Τζια ανέφερε ότι ο 60χρονος δημοσιογράφος δεν κράτησε καθόλου τα προσχήματα και δεν έχασε ευκαιρία να δείξει το πόσο ερωτευμένος είναι, ξανά. Δεν κράτησε καν τα προσχήματα για τον κόσμο που τον γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια και είναι και ο ίδιος κόσμος που γνωρίζει και την Σοφία και πλέον δεν ξέρει πώς να την αντικρύσει μετά από τα καμώματά του.

Η γοητευτική δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη

Η γοητευτική δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη

 

Η πορεία του κ. Καψή στη δημοσιογραφία είναι σε όλους γνωστή, δε χρειάζεται ιδιαίτερες αναφορές. Τα χρωστάει όλα στον πατέρα του, κ. Γιάννη Καψή. Από την άλλη η κ. Αναστασάκη ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο δουλεύοντας για τον Νίκο Κακαουνάκη, που έχει πια φύγει από τη ζωή και ο οποίος ήταν φίλος του πατέρα της. Ο πατέρας της γοητευτικής Αμέλιας – ο οποίος διατηρεί τουριστικό κατάλυμα στο Καστέλι Κισσάμου της Κρήτης – την έστειλε σε εκείνον καθώς τον θεώρησε ως τον καλύτερο δάσκαλο για να της μάθει τον χώρο. Η Αμέλια εργάστηκε επίσης στο πρόσφατο παρελθόν και στο ραδιόφωνο Parapolitika FM, ιδιοκτησίας του εκδότη των Παραπολιτικών, κ. Γιάννη Κουρτάκη και μετά από αρκετά χιλιόμετρα στο δημοσιογραφικό στίβο, έφτασε σήμερα να εργάζεται και στο πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι υπό την καθοδήγηση του κ. Καψή.

Μόνο που αυτή η καθοδήγηση γρήγορα πέρασε και σε προσωπικό επίπεδο καταστρέφοντας ένα γάμο 30 ετών και την ψυχολογία μιας αξιόλογης γυναίκας.

Πηγή: mononews.gr