1194873_0

Στα ερυθρόλευκα μέχρι το 2019 ο αρχηγός του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να προχωρούν σε επέκταση συμβολαίου με τον διεθνή μέσο. Ακολουθούν Τσόρι, Φουστέρ, Σιόβας και Μιλιβόγιεβιτς.

Οι δυο πλευρές ήταν κοντά στο deal, το οποίο σφραγίστηκε λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το gazzetta.gr σας είχε γράψει από χθες τα δεδομένα για τον Μανιάτη καθώς και για τους Τσόρι και Μιλιβόγιεβιτς. Οι Πειραιώτες στάθηκαν στο πλευρό του αρχηγού της ομάδας και επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το 2019. Ο Γιάννης Μανιάτης αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε: «Η δυσκολότερη στιγμή για έναν αθλητή και ψυχολογικά και σωματικά είναι η στιγμή ενός σοβαρού τραυματισμού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ήρθε η επιβράβευση των κόπων μου και της προσφοράς μου στον σύλλογο με ένα νέο συμβόλαιο και ταυτόχρονα και η επιβεβαίωση όσων γνώριζα ήδη: Ότι δηλαδή έχω τη χαρά και κυρίως την τιμή να αγωνίζομαι και να είμαι αρχηγός της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και μιας αγαπημένης οικογένειας!

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μου, ο Πρόεδρος μας, ο κύριος Μαρινάκης, επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου. Ο πρόεδρος είναι κοντά μας πάντα στα δύσκολα. Στις χαρές είναι όλοι» και πρόσθεσε: «Αυτές τις ώρες αισθάνομαι ακόμα πιο έντονα το δέσιμο με τους συμπαίκτες μου με τους οποίους δίνουμε μαζί τα πάντα μέσα στο γήπεδο αλλά και την αγάπη του κόσμου μας που είναι πάντα εκεί για εμάς. Εγώ από την πλευρά μου για να τιμήσω την εμπιστοσύνη όλων, θα δώσω τα πάντα, χωρίς να γνωρίσω κούραση για να φορέσω γρήγορα την ερυθρόλευκη και να επιστρέψω στα γήπεδα».

Ακολουθούν Τσόρι, Φουστέρ, Λούκα και Σιόβας!

Ο Μανιάτης ανανέωσε και πλέον το βάρος πέφτει στις άλλες περιπτώσεις ερυθρόλευκων για ανανέωση συμβολαίων. Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι κοντά στο να υπογράψει για ένα χρόνο, ενώ θετική κατάληξη αναμένεται να έχει η παραμονή του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στον Πειραιά. Για τον Φουστέρ απομένουν τα… τυπικά, μιας και ο Ισπανός επιθυμεί διακαώς να μείνει στο Λιμάνι. Οσον αφορά τον Σιόβα, ο διεθνής αμυντικός αναμένεται κι αυτός να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ σύντομα για να έχει επαφές και να προβεί στην ανανέωση της συνεργασίας.

gazzetta.gr