1222450

Ο μάνατζερ των Κουλιμπαλί, Μπανανά και Ολιμπά ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στα Χανιά για το Πλατανιάς – Ολυμπιακός. Εξελίξεις με Τετέ και άλλους τρεις και άκρως θετικά σχόλια για την ατμόσφαιρα στα Περιβόλια.

Ο εκπρόσωπος των τριών αυτών παικτών μετέβη σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στα Χανιά για να δει από κοντά το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό. Ο ατζέντης των Κουλιμπαλί, Μπανανά και Ολιμπά θα κάνει και μία κουβέντα με τους ιθύνοντες του Πλατανιά για τους πελάτες του ενώ δεν αποκλείεται να ρίξει στο… τραπέζι και προτάσεις για τους ποδοσφαιριστές του.

Στο μεταξύ από την Δευτέρα και μετά θα τεθεί ξανά το θέμα του Τετέ και της Λεχ Πόζναν. Στον χανιώτικο σύλλογο περιμένουν τους Πολωνούς που θα επιστρέψουν με νέα προσφορά για να γίνει το deal. Επίσης ο Γιώργος Παράσχος που θα συνεχίσει στον Πλατανιά θα ξεκινήσει άμεσα τον προγραμματισμό. Ξεκαθάρισε δε πως θέλει να έχει τους πιο πολλούς παίκτες πριν την προετοιμασία.

Εκτός αυτού πέραν του νέου συμβολαίου του Τόρες ανάλογη κουβέντα θα γίνει και με άλλους τρεις παίκτες: τους Αγκιλέρα, Γουνδουλάκη και Μενδρινό. Τέλος για άλλη μία φορά οι παράγοντες του Πλατανιά έγιναν αποδέκτες πολύ καλών σχολίων για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες του γηπέδου των Περιβολίων και την εν γένει φιλοξενία.

gazzetta.gr