Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (02/03) στην περιοχή Περιστέρια Σαλαμίνας, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Χρ. Ξηρού, η Αγγελική Σπυροπούλου.

Η καταζητούμενη 22χρονη φοιτήτρια φέρεται ως βασικός συνεργάτις του Ξηρού και ως συνδετικός κρίκος του ίδιου με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η σύλληψή της έγινε στο σπίτι της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν το τελευταίο διάστημα.

Η Σπυροπούλου οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών.

Στα χέρια των αρχών η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου

Η μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, οι οποίοι είναι έγκλειστοι των φυλακών ως βασικά μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» συνελήφθη στα δικαστήρια τη Δευτέρα κατηγορούμενη για υπόθαλψη της 22χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σπυροπούλου.

Την Τετάρτη οι απολογίες των άλλων συλληφθέντων

Νέα προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 32χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση Ξηρού. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση.

Την ίδια ημέρα ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί και η 36χρονη που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μετέφερε μηνύματα των έγκλειστων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» σε ελεύθερους συνεργούς τους.

real.gr