Σε υψηλούς τόνους σχολίασε το πολυνομοσχέδιο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης. «’’Ο εφιάλτης στον δρόμο με τους φόρους’’, γυρίζεται με το δικό σας σενάριο. Η ανικανότητά σας θα φέρει και πέμπτο μνημόνιο.Οι καθυστερήσεις σας, μας έφεραν εδώ. Από το «όχι δεν πουλάμε» περάσατε στο «πάρτα όλα και χάρη θα μας κάνεις», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.Επιπλέον κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μπερδεύει το συμφέρον της με το συμφέρον της χώρας. «Για την παραμονή σας στην εξουσία υπογράφετε τα πάντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που πτωχεύει η χώρα μας, ούτε η πρώτη φορά που ταπεινώνεται με Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο. Όμως την προηγούμενη φορά που επιβλήθηκε Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος πριν ένα αιώνα, 120 χρόνια για την ακρίβεια, παραχωρήθηκε ο έλεγχος συγκεκριμένων πηγών εσόδων του δημοσίου και όχι ο έλεγχος όλων των περιουσιακών στοιχείων του κράτους. Η μετατόπιση σας είναι τόσο άτσαλη που κινδυνεύει το πλοίο να μπατάρει» υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να αποκοπεί από τη δημιουργική κοινωνία και να περιχαρακωθεί στα όρια του εθνικολαϊκισμού.
«Βαδίζετε λοιπόν μόνοι σας. Το Ποτάμι δεν θα γίνει συνεργός στα πολιτικά σας εγκλήματα», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Η εθνικά περήφανη κυβέρνηση των κυρίων Τσίπρα – Καμμένου με ένα άρθρο σε ένα νόμο εκχωρεί στην Τρόικα αρμοδιότητες που έχει το Κοινοβούλιο και η ελληνική διοίκηση», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Επιπλέον κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μπερδεύει το συμφέρον της με το συμφέρον της χώρας. «Για την παραμονή σας στην εξουσία υπογράφετε τα πάντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που πτωχεύει η χώρα μας, ούτε η πρώτη φορά που ταπεινώνεται με Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο. Όμως την προηγούμενη φορά που επιβλήθηκε Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος πριν ένα αιώνα, 120 χρόνια για την ακρίβεια, παραχωρήθηκε ο έλεγχος συγκεκριμένων πηγών εσόδων του δημοσίου και όχι ο έλεγχος όλων των περιουσιακών στοιχείων του κράτους. Η μετατόπιση σας είναι τόσο άτσαλη που κινδυνεύει το πλοίο να μπατάρει» υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να αποκοπεί από τη δημιουργική κοινωνία και να περιχαρακωθεί στα όρια του εθνικολαϊκισμού.
«Βαδίζετε λοιπόν μόνοι σας. Το Ποτάμι δεν θα γίνει συνεργός στα πολιτικά σας εγκλήματα», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.http://www.real.gr/